.

.

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر : masoumehkhodstn@gmail.com

» آذر 1402

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







RSS
نویسنده maryam تاریخ ارسال شنبه 18 آذر 1402 در ساعت 14:44

مواد لازم:

 

بادمجان قلمی 

فلفل سبز 

گل کلم 

خیار 

کرفس 

سیر 

موسیر 

هویج 

سیب زمینی ترشی 

گوجه فرنگی 

رب گوجه فرنگی  

سبزی معطر (نعنا، ترخون و مرزه) 

سرکه سفید

نمک 

سیاه 

پودر تخم گشنیز 

گلپر

مرحله یکم:

ابتدا گل کلم را به صورت ریز خرد کرده، آن را شسته و کنار بگذارید تا آب کلم گرفته شود. دیگر سبزیجات ترشی یعنی خیار، فلفل سبز، ساقه کرفس، هویج، سیب زمینی ترشی و سیر را به خوبی شسته و ریز ریز خرد کنید

مرحله دوم: 

تمامی سبزیجات را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید. موسیر را به مدت ۵ تا ۶ ساعت  یک ظرف آب خیس کنید؛ سپس آن را خارج کرده و خرد نمایید

مرحله سوم:

حالا سبزی­های معطر شامل ترخون، مرزه و نعناع را شسته و به صورت ساطوری خرد کنید. هسته­های تمبر هندی را جدا کرده و آن را در آب خیس کنید. سپس تمبر هندی را با مقداری آن مخلوط کرده و از صافی عبور دهید تا مطابق با طرز تهیه ترشی بندری یک دست شود

مرحله چهارم:

بادمجان را در اندازه دلخواه خرد کرده و با مقداری سرکه بجوشانید تا نرم شود. سپس بادمجان­ها از سرکه جدا کرده و به دیگر سبزیجات اضافه کنید

مرحله پنجم:

گوجه فرنگی را به صورت پوره در آورید، در یک قابلمه ریخته و حرارت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود

مرحله ششم:

پوره گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی  صاف شده مخلوط کرده، به سبزیجات اضافه کنید و به خوبی هم بزنید

مرحله هفتم:

پودر تخم گشنیز، گلپر، سیاه دانه، نمک، فلفل سیاه و قرمز را نیز داخل مواد ترشی بریزد و به مقدار کافی سرکه اضافه کنید. تمامی مواد را هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود

مرحله هشتم:

ترشی بندری را درون ظرف­های شیشه­ای ریخته، درب آن­ها را کاملا محکم کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده شده و جا بیافتد

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





.:: ::.



.:: Design By :